Samsung MC32K7055CK/EN review 2023

Met de Samsung MC32K7055CK/EN haal je een ruime combimagnetron in huis. Je beschikt over een geavanceerde magnetron die 3 functies heeft. Zo heb je de mogelijkheid om gewoon je eten of drinken op te warmen met de magnetron functie. Met de ovenfunctie kun je bijvoorbeeld een pizza maken of een ovenschotel. En wil je iets grillen gebruik dan gewoon de grillfunctie. Samsung MC32K7055CK/EN beschikt over een draaiplateau met een diameter van 34.5 cm dus je hebt genoeg ruimte voor een ovenschaal of zelfs een vierkant bord. Een combimagnetron die geschikt is voor elke gewone keuken. 

Samsung MC32K7055CK/EN kopen / prijsvergelijking

Impressie

Het ontwerp

De combimagnetron van Samsung beschikt over allerlei geavanceerde functies. Zo is die ontworpen met een functie genaamd Hotblast. Deze gloednieuwe kook technologie van Samsung zorgt ervoor dat oventijden met maximaal vijftig procent worden gereduceerd. Je gerechten worden daarbij lekker krokant aan de buitenkant en vanbinnen heerlijk mals. Dit wordt veroorzaakt omdat bij hotblast de hete lucht direct van bovenaf op de gerechten wordt geblazen. Het zorgt voor een optimale warmteverspreiding.

De hotblast oven is voorzien van een grote ventilator waardoor de hete lucht nog krachtiger circuleert in de oven. En dat met een vermogen van 2800 watt. Je gerechten zullen altijd perfect bereid worden. Je Samsung MC32K7055CK/EN heeft een magnetronfunctie tegelijk met grill, een grillfunctie, ontdooifunctie en een heteluchtfunctie. Je kunt jouw magnetron vermogen instellen in 6 standen. Om een goede Samsung MC32K7055CK/EN review te geven over de bediening van de combimagnetron dan kunnen we zeggen dat die beschikt over een display maar ook over knoppen. De combimagnetron is ontworpen in de kleur zwart en heeft een uitschakelbaar draaiplateau.

Voor wie is de Samsung MC32K7055CK/EN geschikt?

Deze combimagnetron is een must voor elke keuken. Door zijn mooie moderne uitstraling zal die overal zijn dienst doen. De magnetron heeft niet alleen een mooi design maar heeft zoveel functies waardoor iedereen deze kan bedienen zonder enige moeite. Je kunt heel veel bereiden in deze combimagnetron. En je hebt er geen omkijken naar. Houd je van koken dan is deze niet te missen in de keuken. Daarom hebben wij in deze Samsung MC32K7055CK/EN review het er ook uitgebreid over. Met deze oven zul je namelijk elk gerecht op tafel krijgen en je zal je een chefkok voelen. In een professionele keuken zou die ook niet misstaan en is handig in zijn gebruik.

Standaard meegeleverd 

 • Handleiding (uitgebreid en de talen Nederlands, Duits en Frans)
 • Hoog ovenrooster
 • Laag ovenrooster
 • Crispplaat (voor al je frietjes bijvoorbeeld)

Functies van de Samsung MC32K7055CK/EN 

Hotblast

Met deze technologie zorg je ervoor dat je oventijd met 50 procent wordt gereduceerd. Je gerechten worden er zelfs krokanter door aan de buitenkant en vanbinnen blijft het lekker sappig. Dankzij de hotblast zijn je gerechten supersnel klaar.

Ruimte voor grotere gerechten

Door het grote draaiplateau heb je de mogelijkheid om grote hoeveelheden te koken. De combimagnetron lijkt klein van de buitenkant maar als je de Samsung openmaakt dan merk je dat die vrij groot is waardoor je dus grotere gerechten kan maken zonder dat het moeite kost. 

SLIM FRY

In deze Samsung MC32K7055CK/EN review leggen wij je uit waarom deze combimagnetron geschikt is voor elk huishouden. Een van de redenen is dat je geen frituurpan meer nodig hebt, want met de slim fry functie wordt het je alleen maar gemakkelijk gemaakt. De slim fry combineert de grill met circulerende hete lucht. En als je dan een beetje olie toevoegt dan wordt alles lekker knapperig. Een voordeel hiervan is dat je geen vette pannen meer zal hebben maar ook geen vieze spetters meer in je keuken.

Cook with Ease

Met de cook with ease menu’s kun je kiezen uit 15 voorgeprogrammeerde programma’s. Daarmee zul je voedzame gerechten met verse ingrediënten kunnen bereiden. Niet alleen zijn ze voedzaam erdoor maar ook nog eens zelfgemaakt. Al je gerechten zullen gezond, sappig en vol smaak zijn. Het maakt niet uit wat je gaat maken alles zal veel beter smaken. De Samsung MC32K7055CK/EN maakt jouw zalmfilet of bruine rijst perfect klaar. En zo kun je nog wel meer gerechten bedenken die snel worden bereid met de cook with ease. 

Wide Grill

De widegrill werkt anders dan een gewone grill. Het wordt gelijkmatiger gegaard en dat wel met een precisie zodat jouw gerechten altijd perfect gegrild zijn en ook mooi bruin worden.

Gerechten met de Samsung combimagnetron

Een Samsung MC32K7055CK/EN review die duidelijk gaat zijn door te zeggen dat je met dit apparaat allerlei gerechten kunt maken zonder dat er andere apparaten aan te pas komen. Je zou dan kunnen denken aan bijvoorbeeld je eigen yoghurt maken. De gist functie zorgt ervoor dat de yoghurt op natuurlijke wijze fermenteert. Wanneer je maar wilt want dat is mogelijk met deze moderne combimagnetron van Samsung. Maar ook cake, brood en pizza behoren tot de mogelijkheden. Door de gist functie zal het deeg goed rijzen waardoor je heerlijke cakes op tafel zet.

samsung-mc32k7055ck-voorkant-dicht
samsung-mc32k7055ck-voorkant-open

Het draaiplateau 

De Samsung MC32K7055CK/EN beschikt over een bijzonder draaiplateau, deze kun je namelijk uitschakelen. Op elk moment dat jij wil kun je het stilzetten zodat je iedere cm ruimte in het apparaat kunt benutten. Zo maak je plaats voor vierkante borden en schalen. Die gaan er gemakkelijk in. Het verhitten van grotere pannen en ovenschotels zal geen probleem zijn voor deze combimagnetron. Heel gemakkelijk en vooral snel zullen jouw gerechten op tafel staan, waardoor je meteen kunt genieten.

De deur openen van de Samsung combimagnetron

Je kan de combimagnetron heel gemakkelijk plaatsen in de keuken. Want de deur van de magnetron gaat van boven naar beneden open. De combimagnetron maak je open via het handvat. En dat is zeer handig want je gaat geen issues krijgen hoe je hem ergens moet gaan zetten. 

Bedieningsmogelijkheden

Je kan de combimagnetron bedienen met druktoetsen en draaiknoppen. En op de magnetron heb je drie functies staan op de digitale weergave. Je kan daar de bereidingstijd instellen maar ook is er een klok op. En is je combimagnetron van Samsung mc2k7055ck/en bijna klaar dan kijk je naar de resttijd en weet je hoelang je gerecht nog nodig heeft. Het bedieningspaneel is wel alleen in het engels en heeft symbolen maar deze is zo gebruiksvriendelijk dat iedereen hem gemakkelijk weet te gebruiken. Heb je het er toch wel moeilijk mee dan heb je nog altijd een handleiding die je kan doornemen en die is wel in het Nederlands, Duits en Frans. Je zult dus altijd weten hoe je de Samsung combimagnetron moet bedienen zonder enige problemen.

Grillfunctie, ontdooifunctie, magnetron tegelijk met grill en heteluchtfunctie

Met de combimagnetron van Samsung MC32K7055CK/EN heb je veel functies waarmee je al jouw gerechten kunt maken. Geen losse apparaten meer nodig want deze doet het allemaal voor jou. Of je nu iets wil grillen zoals een kip of gewoon iets ontdooien. De Samsung MC32K7055CK/EN zal het met gemak voor jou klaren. Met al de voorgeprogrammeerde programma’s krijg je perfecte gerechten. Gewoon een kwestie van instellen en de magnetron zorgt ervoor dat jouw gerecht er goed uitkomt.

Samsung MC32K7055CK/EN/review over de snelheid

Met een groot vermogen van 2800 watt maakt de combimagnetron elk gerecht met een snelheid klaar. Je hoeft niet lang te wachten op je gerecht. Door de extra functie hotblast gaat het zelfs nog sneller want jouw oventijd wordt met 50 procent gereduceerd waardoor je nog sneller aan tafel zit. 

Voor en nadelen van de Samsung MC32K7055CK/EN

Natuurlijk zal ook de Samsung MC32K7055CK/EN review je informeren over een aantal voor en nadelen die je misschien kan ondervinden. Wat de ene persoon ziet als voor of nadeel dat hoeft voor de andere het niet te betekenen. Hier zijn een paar dingen waarvan je dat zou kunnen denken.

Voordelen
 • Mooi design
 • Kookprogramma’s voorgeprogrammeerd
 • Hotblast
 • Geluid
 • Prijs
 • Handleiding
 • Slim Fry functie
Nadelen
 • Ovenstand
 • Snoerlengte
 • Display niet verlicht

Voordelen

Om je een goed beeld te geven over enkele voorbeelden hier wat uitgebreider informatie.

Design van Samsung MC32K7055CK/EN

Het design is in de kleur zwart wat heel mooi staat in de keuken. De combimagnetron ziet er heel modern uit. De uitvoering is strak en elegant. Een mooie combimagnetron voor elke keuken

Kookprogramma’s voorgeprogrammeerd

Een handige functie die de Samsung combimagnetron heeft is dat je bepaalde gerechten kan instellen en dan laat je de Samsung zelf het werk doen. Door alle functies en de instelling die jij geeft zal je altijd lekkere gerechten op tafel krijgen want je weet dat ze niet meer zullen mislukken. Je bent je eigen chef kok in je keuken door deze gebruiksvriendelijke combimagnetron.

Hotblast

De hotblast is echt een extra functie die je gewoon gerechten tot 50 procent bereiden reduceert. Niet meer lang wachten op je gerechten. Sneller aan tafel dan je gewend bent. Als je eenmaal weet wat het betekent dan kun je niet meer zonder deze functie omdat die zeer gemakkelijk is.

Geluid

De combimagnetron maakt zeer weinig geluid. Dat is eigenlijk een goede eigenschap van deze magnetron want veel keukenmachines maken vaak veel geluid. 

Prijs

Voor een Samsung MC32K7055CK/EN combimagnetron zoals deze is de prijs niet erg hoog. Je krijgt er een hoogwaardige en functionele magnetron voor terug. De Samsung heeft zoveel functies waar je heel veel mee kunt. Misschien voor een keer een grotere uitgave maar je zal er wel lang plezier van hebben. 

Handleiding

De handleiding is te lezen in drie talen zowel Nederlands, Duits en Frans. En de handleiding is erg uitgebreid. Wat fijn is dat je veel kan lezen over de snel programma’s die deze combimagnetron heeft maar ook de gewone programma’s zul je snel doorhebben.

Slim Fry Functie

Nooit meer een frituurpan in huis. Het enige wat je nodig hebt is deze Samsung combimagnetron MC32K7055CK/EN want door de slim fry functie zullen al je gerechten lekker knapperig worden aan de buitenkant en van binnen blijven ze lekker sappig. 

Nadelen

Soms kun je ook nadelen hebben over een keukenmachine en dat zal de Samsung MC32K7055CK/EN review je in het kort ook beschrijven.

Ovenstand

Wat misschien voor jou een nadeel kan zijn is de ovenstand want die kun je niet hoger zetten dan 200 graden. Maar doordat je programma’s kunt instellen zul je dat geen probleem meer vinden. Door de voorgeprogrammeerde programma’s zul je altijd perfecte maaltijden hebben ongeacht dat je de oven niet hoger kunt zetten dan 200 graden.

Snoerlengte

De snoerlengte kan misschien te kort zijn, want met zijn 1.2 meter is dat niet zo lang. Maar het is op te lossen met een verlengsnoer zodat je het snoer wat verlengd krijgt. 

Display

Het display is zeer gemakkelijk te bedienen maar is niet verlicht. Dus het kan misschien een probleem zijn als je in het donker iets wilt aflezen. 

Product specificaties

MerkSamsung
Artikel KenmerkMC32K7055CK/EN
Type MagnetronCombimagnetron
Taal handleidingNederlands/Duits/Frans
DraaiplateauUitschakelbaar draaiplateau
Snoerlengte1,2 meter
BedieningspaneelDisplay met knoppen
Aanvullende optiesSLIM FRY
Garantie2 Jaar
Gewicht20 KG
Inhoud Volume32 Liter
Programma maaltijdenVoorgeprogrammeerde maaltijden
Crisp functieJA

Samsung MC32K7055CK/EN handleiding

Samsung MC32K7055CK/EN bestellen / aanbieding

8.5Expert Score
Conclusie

Door de zwarte uitvoering valt de Samsung MC32K7055CK/EN niet op. De vele functies die de combimagnetron heeft maakt deze je tot chef kok in je eigen keuken. Al je gerechten zullen door de hotblast functie met 50 procent worden gereduceerd waardoor je snel aan tafel zit want je gerechten zullen snel klaar zijn. Met het grote vermogen dat de Samsung combi oven heeft werkt die snel. De voorgeprogrammeerde kookprogramma’s zijn zeer handig.

De combimagnetron van Samsung is niet zo erg duur. Daarbij is die stiller als andere merken combi magnetrons. Het snoer zou misschien te kort voor jou kunnen zijn maar is ook goed op te lossen. Door zijn draaiplateau die uitschakelbaar is kan je grote ovenschalen erin zetten maar ook vierkante borden zullen dan geen problemen opleveren. De inhoud van 32 liter is wel groot. De Samsung MC32K7055CK/EN is zeer gemakkelijk in gebruik. Daarbij krijg je bij de combimagnetron veel meegeleverde accessoires, je kunt dan alleen al denken aan de twee handige rekjes die erbij zitten. Deze kan je zelfs tegelijk gebruiken. En wil je frietjes bakken dan is de crisp schaal erg fijn voor het krokant bakken van heerlijke frietjes. Schoonmaken zal voor jou gemakkelijk zijn met deze Samsung MC32K7055CK/EN combimagnetron.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

KeukenManiak - Alles voor in de keuken
Logo
Enable registration in settings - general