Bosch Ergomixx MSM67170 review

De Bosch MSM67170 staafmixer, een staafmixer met een krachtige motor van 750 watt voor het optimale resultaat. Een QuattroBlade om eenvoudig te pureren, blenden en snijden. Maar liefst 12 verschillende snelheden en een turbostand. Bij deze Bosch Ergomixx MSM67170 krijg je de accessoires meegeleverd zoals een hakmolen voor het snijden van bijvoorbeeld kruiden, noten en kaas. Daarnaast is deze mixer ook geschikt voor het kloppen en klutsen van eieren en room.

Bosch Ergomixx MSM67170 kopen / prijsvergelijking

Impressie

bosch-ergomixx-msm67170-impressie
bosch-ergomixx-msm67170-impressie-snelheden

Het ontwerp van de Bosch Ergomixx MSM67170

De staafmixer van Bosch Ergomixx is een krachtige staafmixer. De mixervoet, garde en de messen voor ijs te crushen zijn van roestvrijstaal. De staafmixer heeft een scherp 4-bladenmes voor een perfect resultaat voor het mixen van jouw producten. De extra turbostand die op deze staafmixer van Bosch aanwezig is zorgt voor maximale prestaties. Het ontwerp van deze staafmixer is zo gemaakt dat die erg stil is. Bijna geluidloos. In het ontwerp is gedacht aan een praktische hakmolen voor noten, vlees en groenten.

De Bosch Ergomixx MSM67170 heeft een vermogen van 750 watt. Deze uitvoering van Bosch heeft maar liefst 12 standen voor je snelheid te regelen van het mixen van jouw product. De messen en mesunit zijn gemakkelijk te verwijderen voor als je ze wilt schoonmaken. In de Bosch staafmixer zit ook een uitneembare bak. De Bosch MSM67170 kan je bedienen met knoppen en een draaiknop. Door het lichte gewicht past deze staafmixer in elke hand. De handgreep is zacht en de grote knoppen zijn makkelijk in te drukken. Je hebt daarbij een stevige grip. Dit zorgt ervoor dat jij met deze Bosch MSM67170 optimaal comfort beleeft en controle om deze te gebruiken.

Standaard meegeleverd

 • 2x deksel
 • 1x Crushed ice mes
 • 1x Mixer maatbeker met deksel 0,6l van kunststof
 • 1x Inox mixerstaaf
 • 1x Eiwitklopper
 • 1x Universele hakker
 • 1x De handleiding (Nederlands)
 • 1x Opzetstukken Ballongarde en hakmolen klein

Functies van de Bosch Ergomixx MSM67170

Met deze Bosch Ergomixx MSM67170 staafmixer kan je pureren, hakken, kloppen en noten malen. Niets maakt jou mixen gemakkelijker als dat met de Bosch staafmixer. De staafmixer van Bosch Ergomixx MSM67170 is zeer gebruiksvriendelijk. Met de meegeleverde handleiding weet je zo hoe de Bosch Ergomixx MSM67170 in elkaar moet worden gezet. Je kan hem dan meteen gebruiken. Door de snelheden kan jij zelf bepalen hoe hard je gaat met pureren.

Pureren

Wil je bijvoorbeeld ingrediënten pureren zoals voor een maaltijdsoep, saus of babyvoeding gaat dit met een gemak met de staafmixer Bosch MSM67170. Al jouw producten heb je in een handomdraai verwerkt. Een apparaat is daar maar voor nodig en dat is de Bosch Ergomixx MSM67170 die je met een hand zelfs kan bedienen. Alles wat je wilt pureren, hakken, crushen, malen en kloppen is zo snel gedaan met deze uitvoering van staafmixer van Bosch Ergomixx.

Hakken

Het hakken van producten is zo gemakkelijk met de Bosch Ergomixx staafmixer door zijn scherpe quattroblade-mes. Je zal fantastisch snijwerk krijgen voor snelle pureerresultaten. De antisplash-functie zorgt ervoor dat je geen spetters krijgt en je keuken spatvrij blijft. Bij veel staafmixers zit een opzetstuk erbij en zo ook bij deze MSM67170 staafmixer. Een hakmolen opzetstuk. Je kan dan een uitje hakken of kruiden mee fijn malen. Ook kun je met de hakmolen noten malen en je hebt maar een minimaal of gemiddeld vermogen nodig. 

Kloppen 

De Bosch Ergomixx staafmixer is voorzien van een eiwitklopper waardoor je in staat bent om slagroom of eiwitten mee te kloppen.

Extra vermogen

Met het extra vermogen dat deze staafmixer van Bosch Ergomixx MSM67170 meebrengt is het een alleskunner in je keuken. De Bosch motor is stil en trilt niet in je hand. Er is niets wat je niet zou kunnen met deze staafmixer. Of je nu hakt, pureert of mixt. Het is allemaal uitvoerbaar.

Snelheid van pureren, hakken en mixen

De Bosch Ergomixx heeft maar liefst 12 vaste standen om te mixen, pureren en te hakken. En met de turboknop die nog extra is toegevoegd zal je altijd tot een perfect resultaat komen. Je hoeft alleen maar de gewenste snelheid te kiezen en je recept wordt bereid met een juist resultaat.

Accessoires van de Bosch Ergomixx MSM67170 staafmixer

De maatbeker met deksel

Wat fijn is bij de MSM67170 staafmixer van Bosch zijn de verschillende accesoires die het heeft. Denk dan aan de maatbeker met deksel van 0,6L. Je kan er mooie hoeveelheden mee afmeten. Je kan porties in de maatbeker meteen bereiden en te gebruiken. Maar het is ook mogelijk het te bewaren in de koelkast door het deksel erop te doen en je kan het op een later tijdstip verwerken.

De Mixervoet

Je kunt als je klaar bent met bereiden van je ingrediënten de mixervoet makkelijk uit elkaar halen. Je haalt eenvoudig de mixervoet eraf door het kliksysteem van Bosch. Het reinigen van jouw staafmixer zal dan geen enkel probleem meer zijn. En net zo makkelijk als je de los kan krijgen, zo makkelijk is het weer om te bevestigen. Als je het weer gaat bevestigen hoor je de klik ook en zo weet je dat jouw staafmixer van Bosch weer goed in elkaar zit. En dat die weer klaar is voor gebruik.

bosch-ergomixx-msm67170-staafmixer-mixervoet

Het spiraalsnoer (helix cord)

Een staafmixer is fijn omdat je makkelijk producten kan pureren, hakken of malen. Maar hoe fijn is het dat je dan ook een flexibele kabel zou hebben. De Bosch Ergomixx MSM67170 heeft een ruimtebesparend spiraalsnoer. Daardoor krijg je een langere reikwijdte en die beweegt flexibel mee. Het snoer wordt vanzelf korter als je een bepaalde lengte niet nodig hebt. Dus je kan jou werk gewoon doen met je MSM67170 Bosch zonder dat het stoort met je kabel.

De multifunctionele accesoires

De hakmolen

Handig voor het hakken en malen van jouw kruiden, noten en kazen. Maar ook het hakken van de noten gaat met deze staafmixer van Bosch MSM67170 Ergomixx zeer gemakkelijk. 

Crushen van ijs

Het mes kan je bevestigen om ijs te crushen om het dan weer verder te verwerken. Pas wel op met het mesje want die is wel scherp. Dus de mogelijkheid dat die ook je ijs echt klein maakt dat is zeker.

De klopper

De bijgeleverde klopper is handig voor als je eieren of slagroom wilt kloppen. Wil je een licht beslag maken zal dat echt geen probleem zijn met je staafmixer.

Bereiden van producten

Met de Bosch MSM67170 Ergomixx is het mogelijk te hakken, kloppen, noten malen en pureren. Met het vermogen van 750 watt heeft die in een handomdraai de babyvoeding gepureerd. Sauzen en soepen zijn geen enkel probleem. Wat dacht je van nootjes gehakt te hebben in de MSM67170 Bosch Ergomixx zonder moeite. En lekkere smoothies maken is zo gemakkelijk. Je kan licht beslag en slagroom er gemakkelijk mee bereiden.

Reinigen van de Bosch Ergomixx MSM67170 staafmixer

Het reinigen van de Bosch Ergomixx MSM67170 kan in de vaatwasser. Maar let op het deksel van de hakmolen dat is het enige onderdeel dat niet in water mag gereinigd worden. Want als daar water in komt dan kan dat alleen er nog uit als je het op de kant zet of er mee schudt. Het wordt aangeraden om deze deksel gewoon af te nemen met een vochtige doek en je krijgt de deksel net zo schoon.  

Voor- en nadelen van de Bosch Ergomixx MSM67170 staafmixer

Voordelen
 • Uitrekbaar snoer
 • Snelheid aanpasbaar
 • Mixervoet
 • Goeie prijs-kwaliteit verhouding
 • Mooi design/uiterlijk
Nadelen
 • Deksel hakmolen mag niet met water gereinigd worden
 • Geen ophangbeugel

Voordelen

De Bosch Ergomixx staafmixer ligt lekker in de hand en voor de keuken een must. Het is een betaalbare staafmixer die ongetwijfeld zijn voor en nadelen heeft. Hier wat voordelen van de Bosch Ergomixx MSM67170  

Het spiraalsnoer

Het snoer is erg handig want is niet te lang en als je hem gebruikt past die zijn lengte aan. Hij rekt erg ver mee wat fijn is als je wat gaat pureren van producten. Daardoor ligt je staafmixer Bosch MSM67170 altijd goed in de hand. Heb je kortere snoer nodig dan krult die gewoon weer op.

Snelheid aanpasbaar

Bovenop de motor zit een draaiknop waarmee je heel gemakkelijk de snelheid kan aanpassen. Er zijn twaalf standen. Je kan tijdens het gebruik beter stand voor stand doen zodat je weet wat de kracht is om jouw producten te pureren, hakken bijvoorbeeld. Een tip nooit in een keer in de hardste stand. Je merkt zelf wat jouw product nodig heeft en zo zal je een gemakkelijke MSM67170 Bosch staafmixer hebben die het werk voor jou doet.

Er is ook nog een extra knop dat is de turbostand. Ongeacht welke stand je hebt als je die indrukt zit jou Ergomixx op topsnelheid. Wat handig is dat door jou instelbare standen ook veilig zijn. Zo kan je zelf bepalen hoe hard het gaat. En hoef je niet bang te zijn dat jij je bijvoorbeeld verbrand met soep. De variabele snelheid is echt een noodzaak bij de Bosch Ergomixx zodat je veilig kan pureren, hakken, en malen.

Mixervoet

De mixervoet voelt robuust en goed aan. Door het gebruik van metaal is de staafmixer een stuk smaller waardoor je deze gemakkelijk kan opbergen. De mixerstaaf schuift eenvoudig en zonder wrikken in de motor. Je hoort aan het klikken dat die er goed in zit, en wil je hem los maken gewoon op de twee knoppen drukken op je staafmixer en het is los van elkaar.

Prijs

De Bosch Ergomixx MSM67170 is betaalbaar en zo niet weg te denken in een huishouden

Design/Uiterlijk

De Bosch staafmixer MSM67170 heeft een strak uiterlijk. De kleuren zijn zwart/grijs. Een moderne staafmixer Bosch MSM67170 voor iedereen. 

Nadelen

Voor een staafmixer van Bosch MSM67170 Ergomixx doet deze net zoveel zijn werk als andere staafmixers en kent weinig nadelen. Maar wat nadelig zou kunnen zijn, zijn twee dingen misschien voor jou keuze van de Bosch Ergomixx MSM67170.

Deksel van de hakmolen

Het deksel van de hakmolen mag niet met water gereinigd worden. Dus niet in de vaatwasser en ook niet met de hand want het deksel loopt dan vol met water en dat kan er alleen dan pas weer uit als je het op de kant zet of ermee schudt. Dat zou wat vervelend kunnen zijn. Maar gewoon met een natte doek afnemen en het probleem is opgelost. Je krijgt beslist jouw Bosch staafmixer MSM67170 ook gereinigd.

Geen ophangbeugel

Wat jammer is dat niet is meegeleverd is een rekje of mechanisme om de staafmixer aan op te hangen. Het zou een mooie toevoeging zijn. Je zou de MSM67170 Bosch staafmixer dan altijd bij de hand hebben.

Belangrijkste specificaties

MerkBosch
ProductnaamMSM67170
ProductStaafmixer
MateriaalbehuizingKunststof
Materiaal mixervoetChroom-nikkelstaal
Vermogen750 watt
BedieningspaneelKnoppen en draaiknop
Verwijderbare messenJa
IJscrusherJa
Helix Cord – SpiraalsnoerJa
Snelheidsstanden12
Gemakkelijk te reinigenJa
Kleur van productZwart, zilver
Gewicht1.52 kg
Uitneembare bakJa
Maatbeker met dekselJa
Vaatwasser bestendigJa

Bosch MSM67170 Ergomixx handleiding

Bosch MSM67170 Ergomixx staafmixer bestellen / aanbieding

8.5Expert Score
Conclusie

Met de Bosch Ergomixx staafmixer kun jij al jouw pureren, hakken, malen, kloppen doen in een handomdraai. De staafmixer is sterk en robuust en maakt niet veel lawaai. De zuignappen zijn fijn en de hakmolen is groter als vaak bij andere staafmixers. De deksel van de hakmolen kan je niet onder water afwassen, alleen afnemen met een vochtige doek. Het snoer is geweldig omdat deze rekbaar is. Wil je een korte snoer krijg je die vanzelf en heb je langer nodig is die erg uitrekbaar bij deze Bosch staafmixer MSM67170. De spiraalvorm zorgt ervoor dat die vanzelf intrekt wanneer dat nodig is.

De metalen mixervoet is een prettige eigenschap want hij staat stevig. Je zal met deze Bosch staafmixer die ook nog een goede prijs/kwaliteitsverhouding heeft nog lang plezier gaan hebben. Wil je een staafmixer die sterk is en krachtig dan is de Bosch Ergomixx staafmixer zeker een goede keuze voor jouw huishouden. De Bosch ErgoMixx MSM67170 is een uitstekende staafmixer voor het blenderen, pureren en mixen van voedsel. Alles kan je er gewoon mee doen zoals het opkloppen van room. De bouwkwaliteit van jouw Bosch MSM67170 is zeer stevig en het vermogen van 750 watt is krachtig genoeg om deze het werk te laten doen.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

KeukenManiak - Alles voor in de keuken
Logo
Enable registration in settings - general